Challenges

Photo A Day 1 oktober 2012: Where you stood

Vandaag mijn eerste foto in de dagelijkse foto uitdaging die ik ben aangegaan, met vooral mijzelf! De eerste opdracht een foto van Where you stood. Het leuke is dat je bedenkt om een speciale plaats uit te zoeken waar je een foto van je voeten of de omgeving kan maken. Maar omdat de stroom was uitgevallen bedacht ik ineen dat ik daar wel iets mee wilden doen.

Tandenpoetsen in het donker..

Vanmorgen viel rond een uur of 10 de stroom uit in een deel van Groningen. Een explosie was hier de oorzaak van en zo’n 20.000 huishoudens zaten zonder stroom, wij dus ook. En aangezien ik wat laat was na een nacht vrijwel niet geslapen te hebben (Lieke was heel onrustig) stond ik dus mijn tanden te posten in het donker. Dus geen mooie omgeving, maar een blik in de spiegel naar het licht op de gang. Dat is waar ik vandaag stond en dit is dus mijn foto voor vandaag.

Morgen nieuwe ronden en nieuwe kansen, een foto van de lunchtijd.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 − = 26

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.