Interieur &zo

Lekker brocant een klepbank!

Een tijdje geleden kreeg ik het weer op m’n heupen, ik wilde wel graag een klepbank voor in de keuken. Handig, dan zaten we niet meer zoveel te klooien met stoelen bijschuiven en dergelijke, het ziet er leuk uit en er zit zeeën van ruimte in voor allemaal speelgoed, of andere rommel! In eerste instantie is Bart degene die wat terughoudend is met nieuwe dingen aanschaffen, maar deze keer was hij er ook wel voor in. Dus via het internet heb ik veel rondgekeken en kwam toen uit in Nietap! Dus zijn we daar op een zaterdag heen gegaan, hebben we even gekeken en een deal gesloten.
Er stonden in een schuur een aantal verschillende klepbanken. Met of zonder armleuning en verschillende rugleuningen zeg maar. Wij hadden opgemeten hoe breed de klepbank voor in de keuken mocht zijn, hij moest wel onder de tafel passen. Dus na een rondje gelopen te hebben kwamen we dus op die ene bank uit die we dus nu in de keuken hebben staan (leuk, leuk!) Natuurlijk zat ik te miepen op een plekje op de bank, maar dat hoort er dus bij. Deze banken zijn over het algemeen dus niet perfect, hihi!

Pepper wilde wel even poseren op de nieuwe bank. Het staat leuk en is reuze handig! Past leuk bij onze kast in de keuken. Alleen de bank zou nog even geschilderd moeten worden, maar aan de andere kant hoort hij gewoon zo! Dus tot het ons niet meer aanstaat blijft hij lekker zo. De binnenkant is nog helemaal leeg! Oh, hij staat natuurlijk niet zo voor de kast in de keuken, maar voor het raam, achter de tafel..

Je kan altijd een kijkje nemen op de website van Het brocante Schuurtje waar ze allemaal klepbanken hebben in verschillende soorten en maten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.