Beestenboel,  Fashion & Beauty,  Interieur &zo

Goede vrijdag, stille zaterdag?!

Van horen zeggen heb ik vernomen dat de dag na Goede Vrijdag ook wel stille zaterdag word genoemd. Nou, die van mij was alles behalve stil! Naast dat ik enige lawaai heb veroorzaakt was ik ook gewoon erg in de weer, van hot naar her en Joyce heeft me hier gedeeltelijk bij vergezeld! Het begon allemaal rond half 11..
Ik had het op de heupen en wilde naar de Ikea en de Praxis, moest nog lenzenvloeistoffen halen en boodschappen voor de Paasbrunch van zondag. Ik had Joyce gebeld of ze zin had om mee te gaan naar de Ikea, nadat ze ja zei voegde ik er nog aan toe dat we ook nog even lenzenvloeistof moesten halen en ik ook nog even naar de Praxis wilde. Ze vroeg of ik nog boodschappen moest doen, uhm ja, samen? Okay!

Ik Joyce opgepikt, vloeistoffen gehaald en op naar de Ikea! Ze zijn hem alweer, of nog steeds aan het verbouwen, maar dat geeft niets hoor. Je hebt er nog genoeg keuze om zakken vol geld achter te laten. Ik heb ook wat items aangeschaft (natuurlijk?!) Ik kom best vaak in de Ikea zonder iets te kopen hoor! Maar soms, soms moet je gewoon eventjes! Ik heb het best beschaafd gehouden ook nog, ik zou zo een nieuwe eettafel (zie foto) en nieuwe stoelen mee kunnen nemen omdat ik een van onze stoelen per ongeluk heb laten vallen en de leuning een beetje afgebroken is. Maar dat heb ik niet gedaan. Al weken liep ik met een ideetje om de slaapkamer wat aan te passen en daar heb ik inkopen voor gedaan.
Een aantal kiekjes uit de Ikea met leuke dingetjes! Uiteindelijk nog met nieuwe lampjes (de rode kapjes op de foto), fotolijstjes en aankleding voor de Paasbrunch naar huis gegaan.

Bij de Praxis nog even een plantje gehaald voor de bananenpot, voor op de Keukenkastjes en leuke eihouders voor op de Paastafel! Daarna boodschappen gehaald, ook weer voor de Paasbrunch en voor de hele week natuurlijk.

Eenmaal thuis Bart diep geschokt omdat ik met kilo’s aan spullen thuis kwam, heb gewoon flink geshopt! Daarna in de slaapkamer gedoken, hmmz, dit kan een beetje 18+ overkomen, maar valt reuze mee hoor! Ik heb de fotowand ingericht, hij hangt nu mooi aan de muur, mooi allemaal lege lijsten. Daarna nog een plankje van de wand gehaald, spiegel opgehangen, beetje meisjesachtig ingericht (jeuj!). In het kantoor weer het plankje opgehangen en daarna foto’s besteld bij de HEMA voor in de fotolijsten.Bouncer was tijdens het klussen mijn hulpje… Alleen tijdens het boren was hij nergens te vinden en gereedschap aangeven, Ho maar! Luiwammes is hij eigenlijk, haha. Na deze shop en klusmiddag, beetje boren, hameren en schroeven was ik wel toe aan rust! Na even gezeten te hebben begon ik weer te wiebelen, het was ook lekker weer, de beesten lekker buiten en toen nog even wat opgeruimd en schoongemaakt. Toen was het wel voldoende en hebben we daarna lekker gecomputerd.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.