de Feestdagen,  Gezin & Familie

Vrolijke Pasen! Paasbrunch 2009

De laatste dagen, weken en misschien zelfs maanden hebben we met mijn wijkgenootfamilieleden niet meer samen gegeten. Nou ja, bij speciale gelegenheden. Kerst was de laatste keer eigenlijk, dus ik had mijn moeder, oma, Marcel & Joyce uitgenodigd om hier te komen brunchen met Pasen. Dat leek ze wel wat, toen moest ik nog even de hele boel klaarmaken die ochtend.

Gelukkig waren we ver voor de wekker van 10 uur wakker. Om 12 uur zou de visite komen en we hadden nog zeeen van tijd om alles klaar te maken. We besloten om Pepper eerst in bad te doen, daarna ben ik gaan hardlopen. Wat een goed begin van de dag, schouderklopje voor mij, hihi. Eenmaal thuis lekker opfrissen, Bart even de stofzuiger door huis halen en langzaam de broodjes in de oven doen voor de brunch. rnrn


rn

rnDe tafel moest natuurlijk gedekt met leuke kleurtjes, lekkere dingen en vooral VEEL! We hebben niet zo’n hele grote tafel. Elk stukje was bedekt met iets te eten, te drinken of versiersels! Het klaarmaken koste Bart en mij natuurlijk veel werk, maar dat is ook wel leuk om te doen hoor. Klein negatief puntje dat toen ik wafels wilde maken dat stomme wafelding niet werkte en we dus geen wafels aan konden bieden. Wafelijzer naar buiten gefl&^@ uhm, gedaan, wel netjes hoor. Bart kwam met het idee om er een soort van pannenkoeken van te maken. Ik maakte er kleine flensjeachtige dingen van die ik niet eens zelf heb geproefd, maar blijkbaar zeer te eten waren! Ook hebben we de mini croissants met party knacks gemaakt, die zijn ook zoooo lekker!rnrnHet was erg leuk en gezellig! Doen we toch te weinig. Het weer was lekker en de rest van de eerste paasdag hebben Bart en ik lekker weinig tot niets gedaan. Beetje rondgelummeld, haha.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 + = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.