de Feestdagen,  Gezin & Familie

Sinterklaas 2008 in Apeldoorn

Afgelopen weekend, 6 december, gingen we naar Apeldoorn, in de hoop dat die goeie ouwe Sint cadeautjes voor ons achter gelaten zou hebben. We gingen eerst naar ons logeer adres bij de mams van Bart. Daar stond een tas vol cadeautjes op ons bed, helemaal tof! Daarna gingen we naar Inge en Johan hun huis, daar kwam meer familie heen en de Sint heeft ons gevonden. Nou ja, ik denk een achter gebleven Piet.

Die belde en rammelde aan de deur en daar stond een zak vol cadeautjes! Voor ons allemaal zat er wat in, met ons 14 waren we. Voor de pakjes aan hadden we eerst gegeten en later de avond hebben we nog een spel gespeeld. Ik kreeg van de Sint een nieuwe handdoek en theedoek set voor in de keuken en een aantal fotolijstjes. Laatst genoemde voor de foto wand waar we aan werken!

Het was erg gezellig en werd lekker laat! Het spel was in elk geval lekker chaotisch, voor sommige nieuw. Bart en ik zijn met een hoop spullen naar huis gekomen in elk geval, overladen met cadeautjes. rnrnWe hebben meteen gebruik gemaakt van de gelegenheid om ons trouwalbum te showen! We zijn uiteindelijk tot maandagavond gebleven. We kwamen met 2 tassen en gingen met zo’n 6 weer naar huis, vol cadeautjes! Op naar volgend jaar.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 45 = 54

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.