de Feestdagen,  Interieur &zo

De kerstboom staat ook weer

Afgelopen dinsdag 9 december heb ik dan eindelijk de kerstboom opgezet. Deze keer niet zo vol met ballen als normaal, deze keer iets rustiger aan gedaan met de plastic ballen en het risico genomen er wat meer glaswerk in te doen. Tot nu toe staat hij nog en is er nog niets kapot. Je weet het natuurlijk maar nooit met de wervelstormkat die wij hier thuis hebben rondsjeezen. Mijn hulpjes staan op de foto als je even verder leest.nnnn

rn
rn
Bouncer in zijn nopjes met de kerstboom doos

rn
rn

rn
Pepper lijkt relaxed te zijn,
rnmaar de slingers vond ze echt maar niets!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

28 − 20 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.