de Feestdagen,  Interieur &zo

Hij staat er weer, de echte neppe kerstboom

Een neppe kerstboom zou eigenlijk niet mogen… Weer een mening van een groot deel van het Nederlandse volk! Nou en! Ten eerste vind ik die dennengeur niet te harden, voor eventjes bij iemand thuis geen probleem, maar ik hoef het niet de hele dag om me heen te hebben. Daarnaast zit je altijd met die ellendige naalden die van die boom vallen. Die je waarschijnlijk in mei nog overal terug zal vinden. Ook heb je geen frustratie dat het ding niet recht blijft staan… En het is gewoon goedkoper. Reken maar uit wat een ‘echte’ boom kost in vergelijking met een ‘echte nep’ boom.

Bart die de piek erop wurmt.

rnHet is een soort ongeschreven regel, of noem het traditie van mij uit, dat de kerstboom op mijn verjaardag er moet staan! Onder het mom, dan kunnen daar aaaaaaaal mijn cadeautjes onder liggen, hihi! Afgelopen zaterdag, op de grote dag zelf heb ik hem met Bart samen opgezet. Het staat ook eigenlijk wel weer gezellig dan hoor.

By day…

Natuurlijk is er ook rekening mee gehouden dat er een wilde kat (Bouncer) door het huis spookt. Dus hangen de ‘ik kan stuiteren’ (plastic) ballen zoveel mogelijk onderin en de ‘oei, voorzichtig’ ballen bovenin. Tijdens het optuigen van de boom viel mijn oog erop dat we wel heel veel kerstballen in ons bezit hebben… Deze hebben er in de voorgaande jaren bijna allemaal ingehangen. Welke kleur ballen? Zilver, lekker neutraal.

By night…

Mijn statement voor deze boom is, ‘Less is More’! Jij hebt vast ook al je kerstboom staan, ben je gegaan voor een bepaalde kleur ballen? Of lekker mix en match met allerlei kleuren door elkaar?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 66 = 74

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.