Gezin & Familie,  Kids

Prenatal baby pakket gehaald

Ik kreeg onlangs het bericht dat de ‘Blije doos’ voor me klaar zou liggen bij de Prenatal. Helemaal leuk natuurlijk en deze doos eens even opgehaald. Ik snap de naam alleen niet helemaal… Want ondanks dat deze doos je blij zal maken, is de doos in kwestie straks helemaal niet blij met wat er allemaal gaat gebeuren. Maar goed, laten we het houden op wat er in deze blije doos van de Prenatal zit, dat is een fijner idee! Wat zit er allemaal in dit pakket?nnnn

rn

rnIk heb de boel even op de foto gezet, wellicht niet helemaal duidelijk te zien, maar er zit zoals gewoonlijk weer een hoopje brochures/folder bij. Verder een slabbetje, een Avent flesje, pakketje Pampers (maat 1), een speen van Bibi, potje Sudocreme, twee paar sokjes, een crème van Weleda voor de mama, een slinger van de Fabeltjeskrant en twee blikjes non-alcoholische drankjes van Bavaria.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.