de Feestdagen,  Speciale Dagen

28 augustus Gronings Ontzet, vuurwerkshow

Weer zo’n lekkere late post van mij, maar druk druk druk? Okay, ik had niet veel zin, ben lui en heb vakantie. Dan hoeft het toch niet? Nou ja, niet echt? Nu vertel ik er wel over hoor. Op 28 augustus is er Gronings Ontzet hier in de stad. Het gaat gepaard met een Kermis in het centrum en DE vuurwerkshow der vuurwerkshows! De afgelopen jaren hebben we het vuurwerk spektakel vanaf de Kardinge bult bekeken (lekker ver weg hoor).

Dit jaar zijn we er zelf naar toe gegaan, daar naar de drafbaan. Bart had het nog nooit van dichtbij gezien, maar het is zo vet!! Harde muziek, vuurwerk op de muziek. Vuurwerk zoals je het bijna nooit ziet, alleen bij speciale gelegenheden. Super!!

Omdat ik een razende reporter ben, heb ik het gedeeltelijk vastgelegd. Wat? Het vuurwerk natuurlijk!! Ik heb het gefilmd. De filmpjes had ik al wel op youtube gezet en ze staan ook al wel hier op de website. Alleen nu vertel ik er pas iets over.rnrnJe kunt de korte filmpjes in het Filmpjes menu bekijken. Ze zijn kort, omdat lange filmpjes vaak zo langdradig en vervelend worden. Vind ik dan. Bekijk ze lekker zelf, geniet er van en lach om ‘The Dead Terrorist, Achmed’ 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.