Kijk & Luister

AMNT Cycle 9 afl. 2 – exit: Mila

Afgelopen maandag was alweer de 2e aflevering van AMNT Cycle 9. Ook meteen de eerste exit van een van de meiden. De fotoshoot ging over dat roken slecht voor je is. Het hele AMNT seizoen staat in het teken van gezond leven en milieuvriendelijkheid (bijvoorbeeld de auto). De meiden (die roken) krijgen een rookverbod en moeten eigenlijk dus stoppen. Dat hebben ze hier in Nederland ook bij de modellen geprobeerd, alleen daar gingen ze massaal door, onder het mom van, ze kunnen ons er toch niet met 6 tegelijk uit zetten.
Of de Amerikaanse meiden ook zo gewiekst zullen zijn? We zien het wel. Voor de shoot moesten ze eerst gewoon mooi zijn. In de spiegel kwam bij de 2e shoot de confrontatie met het roken te zien. Een zieke vrouw dus zeg maar.

Hieronder zie je de foto’s van de shoot. Helaas is er ook weer afscheid genomen van een van de modellen. Naar gedeelte altijd, maar nu zijn we nog niet zo heel erg aan ze gewend en gehecht, dus valt het afscheid nog niet zo heel erg zwaar. De eerste eliminatie staat op naam van Mila.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

89 − = 80

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.