Kids,  Kijk & Luister

Kunnen mannen een bevalling aan?

De Proefkonijnen (Valerio & Dennis) zijn weer terug! Interessante vragen, weetjes en bezopen komen voorbij. En zo varen de heren in een eigen gevouwen papieren boot, hebben ze een nieuwe manier gevonden om sinaasappelsap te persen en ondergaan ze de weeën die een zwangere vrouw ook doormaakt tijdens een bevalling. Lang leve uitzendinggemist om het nog even terug te kijken.

Hier kan je de hele uitzending terug kijken. ‘De bevalling’ van de heren start om 32:55

Eigenlijk zouden meerdere mannen dit eens door moeten maken. Niet alle, maar alleen de mannen die doen alsof een bevalling niets voorstelt. Jammer dat Valerio ermee stopte, maar als wij vrouwen die keuze zouden hebben zouden wij dat vast ook doen. Knap van Dennis dat hij het door heeft gezet en uiteindelijk is bevallen van een…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + = 13

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.