Games & Tech,  Kids

App Check: Disney Junior Speel (iPad) @ Female-Gamers

Disney, wie is er niet groot mee geworden? Tijd om onze kids ook kennis te laten maken met deze figuren en dit kan je heel goed doen via de iPad app van Disney Junior waar je bekende personages van de tv-serie ook tegen komt.

img_disney_junior_speel1

Je maakt een profiel aan per persoon (per kind) en kan dan beperkt aan de slag met de mogelijkheden. De app is gratis, maar om er volledig gebruik van te kunnen maken moet je verschillende aankopen doen. Er zijn vier pakketten voor €2,69 per stuk. Maar dat kan altijd nog, de app biedt gelukkig nog wel meer dan per se iets te moeten kopen.

img_disney_junior_speel2

Er zijn nog vijf spellen die je kunt spelen. Het is leuk voor de kleinste gamertjes onder ons. Zo kan je ballonnen kapot maken door te tikken op je iPad scherm of op schattenjacht gaan door het zand weg te vegen van je scherm. Je kan ook Prinses Sofia voorzien van een nieuwe outfit, nieuw hoofddeksel en schoentjes. Dan kan je nog Doc helpen met een grote schoonmaak door de juiste voorwerpen op de schaduw te leggen.

img_disney_junior_speel3

Per spel heb je verschillende speelniveaus en speel je veel dingen vrij voor je plaatjesboek. Hier kan je jouw vrijgespeelde Disney figuren plaatjes gebruiken om ze mooi te plakken. Het voelt allemaal erg gemakkelijk aan maar voor de kleine gamertjes onder ons is het soms nog best een uitdaging maar brengt wel plezier en uitdaging voor ze. Ze leren creatief te zijn, leren om problemen op te lossen, hun behendigheid word gestimuleerd en de hand-oog coördinatie helpen te ontwikkelen.

img_disney_junior_speel4

Zolang de gewone app nog genoeg uitdaging biedt zou ik er nog niet over denken om de andere mogelijkheden aan te schaffen. Daar zijn ook nog genoeg andere apps voor die je gratis kan downloaden.

img_disney_junior_speel5

Je kan in elk geval deze app downloaden in de iTunes Store voor de iPhone en iPad.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.