Fashion & Beauty,  Kijk & Luister

OPI lanceert Fifty Shades of Grey collectie

OPI, ken je wellicht als nagellak merk, brengt regelmatig een nagellak lijn op de markt in samenwerking met een film of artiest. In januari van 2015 kunnen de 50 Shades fans hun nagels in zes verschillende kleuren lakken!

img_opi_nagellak_50shades

 

De film zal in februari van 2015 verschijnen en beloofd nu al spectaculair te worden. Jij kan nu in stijl, nou ja je handen dan, naar de film toe. De zes kleuren bestaan uit 5 tinten grijs en een romantische rode kleur. Zou deze dezelfde kleur zijn als de ‘Playroom’? Er zal naast de ‘gewone’ potjes nagellak ook een speciale mini-pack uitvoering verschijnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 8

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.