Fashion & Beauty

Shoppen met Aafke, Outfit bruiloft gescoord

Gisteren hebben Aafke en ik het centrum van Groningen onveilig gemaakt. We hebben flink geshopt met ons tweetjes en het was hartstikke gezellig!! Als doel hadden we voor ogen een outfit voor mij scoren voor de bruiloft van Inge & Johan. Nou, goed nieuws! Dat is gelukt, jippie. Om een indruk te krijgen wat ik zal dragen, moet je even verder lezen. Naast deze outfit ook nog een leuk truitje gekocht en een mooi armbandje en nog veel meer eigenlijk.
Sfeercollage van mijn outfit, I like! Do you?

De kleding en accessoires komen allemaal van de H&M. Zelf heb ik het jasje, de broek en de tas in mijn bezit! Ook op de H&M website kun je een hoop leuke kleding vinden. Ik zeg, op naar de volgende shopsessie Aafke!!

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + = 23

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.