Creatief,  Dagje Uit!

Workshop servies schilderen

Afgelopen weekend was het zover, een workshop servies schilderen met dames van mijn schoonfamilie. De dinsdag voor de workshop kreeg mijn schoonzusje een mail dat het niet doorging waar we in eerste instantie heen zouden gaan. Dat is lekker op tijd, stress en paniek in de keet! Handen in het haar, wat nu?! 
Na wat heen en weer bellen konden we terecht bij de Otterie in Vollehove. Toen we daar zaterdag aankwamen stond er een tafel vol servies, allemaal voor ons om op te kliederen tot het een mooi geheel zou worden. Nou, dat is zeker gelukt! Zelf vond ik het zo leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk hieronder het resultaat van het project;

rn

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.