Creatief,  Fashion & Beauty

Cool Daddy (Vaderdag) Shirts

Het is altijd zo lastig om iets voor Vaderdag te vinden. Ik vind het altijd al lastig om iets voor mijn eigen vader te bedenken, maar nu Bart ook een papa is, moet ik daar ook iets voor verzinnen. Tijdens een van mijn ‘ik surf graag op internet’ momenten kwam ik een aantal leuke shirts tegen op de website van Etsy.
Etsy is een website die creatievelingen bij elkaar brengt. Zo heb je dus mensen (over de hele wereld) die leuke teksten voor op shirts maken en dit dan via een eigen shop kunnen verkopen op de website van Etsy. Inmiddels is de database gigantisch groot, gezien de zoek mogelijkheden en aanbod van artikelen op deze website.

Ik heb voor Vaderdag een paar shirts gevonden die voorzien zijn van leuke teksten. Ook is er bij enkele een bijpassend kids shirt verkrijgbaar. Wie weet doe je er inspiratie aan op en kan je een van deze shirts gebruiken of krijg je zelf een leuke ingeving.

 

 

 

 

 

 

 

Deze laatste past niet helemaal in het rijtje shirts, maar is wel ongelooflijk cool! Ja, ik zeg cool!! Misschien iets voor een toekomstig cadeautje deze ‘Husband, Father, Hero’ sleutelhanger.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.