Creatief,  Onze Bruiloft

Alweer 2 jaar getrouwd!

Door allerlei drukte met werk, een zieke kat, verjaardag en de opvolgende vakantie geen tijd gehad om hierover te bloggen. Maar we zijn toch alweer 2 jaar getrouwd. Op 20-08-2010 was het onze dag. Klein puntje, ik moest van 9-21 uur werken (omstandigheden, kan gebeuren) en dus konden we niet echt uit eten. Maar toch hebben we het samen gevierd, gewoon met een patatje!

Originaliteit, dat vinden wij leuk. Niet te standaard enzo. Maar het was even niet anders dat ik van 9-21 moest werken, had het uiteindelijk na overleg met Bart zelf aangeboden. Maar, wilde wel samen met mijn man eten. Dat werd bij ons op het winkelcentrum een patatje van de snackbar. Zit om de hoek, dus lekker makkelijk.

Ook had ik nog snel een cadeautje geregeld. In principe doen we niet aan cadeautjes, maar vorig jaar was ik er niet erg druk mee en nu Bart niet en zo staan we weer gelijk. Vorig jaar heb ik bovenstaand shirt van Bart gekregen. Bij 1 jaar huwelijk geef je iets van katoen. Bij 2 jaar huwelijk iets van papier. Nou, ik heb wat geregeld hoor.

Lang leve de Action en de Hema bij ons op het centrum. In mijn pauze op donderdag was ik snel een kladblokje gaan halen (papier) en wilde zelf een kaartje maken. Bij de Action hebben ze hele leuke spullen er voor, maar ik had zelf nog te weinig tijd. Het werd dus een velletje met 3D stikkers, lekker makkelijk plakken en erg leuk. Ik had ook nog een gedichtje in elkaar geflanst en dat gegeven.

Daar zat hij dan, lege handen en ineens… Kreeg ik het volgende cadeau…

 rnrnrnrnrn

Precies, een mummiepak. Erg leuk!! Heb alleen nog geen mogelijkheid gehad om hem aan te trekken. Dat is dan weer meer voor speciale gelegenheden, maar wel erg leuk!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 + = 74

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.