Creatief,  Persoonlijk

Kado Webtip: StoffenCadeaus.nl

Als je op zoek bent naar een leuk, uniek en handgemaakt cadeau, dan moet je eens een kijkje nemen op de website StoffenCadeaus.nl! Je kan leuke cadeautjes vinden voor de keuken, feestjes, in huis, voor jezelf, kinderen of onderweg. Allemaal met de hand en van stof gemaakt, dus zeker erg origineel. Ik vind vooral de tassen erg leuk! Bekijk een aantal artikelen ook hier op de website…

Tas Holland – Naar StoffenCadeaus.nl

Theemuts Kip – Naar StoffenCadeaus.nl

Vlaggenslinger op maat – Naar StoffenCadeaus.nl

Hoesje voor visitekaartjes of om al je pasjes in mee te nemen – Naar StoffenCadeaus.nlrnrnOp de website StoffenCadeaus.nl kan je meer foto’s van de producten vinden, maar ook veel meer artikelen in verschillende categoprien. Ook staat er een banner naar deze leuke website rechts in mijn ‘ Links naar friends’ menu.

Zit er iets leuks voor je tussen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 − = 40

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.