Creatief,  Onze Bruiloft

Bruiloft: Trouwen! Onze cadeautjes aan elkaar

Heel stiekem en officieel horen de bruid en bruidegom ook iets voor elkaar te kopen en op hun huwelijk cadeau aan elkaar te geven. Ik heb Bart op de laatste nacht voor ons trouwen een album gegeven met daarin 101 redenen waarom ik van hem hou. Ben ik even zoet mee geweest om te maken, maar was erg leuk om te doen.


Ik zei tegen Bart dat ik niets gekocht had. Maar hij geloofde me niet (hij kent me zo goed hé). Bart had dus ook stiekem een cadeautje gekocht, alleen hield hij vol tegen mij dat hij niets had. Door alle hectiek op de bruiloft was ik het alweer vergeten tot we op de hotelkamer waren. Daar kwam een doosje te voorschijn en wat zat erin? Een mooi nieuw horloge!!

Bedankt lieve Bart!! Ik ben er heel blij mee. Nu mag iedereen weer aan me vragen hoe laat het is, ik show mijn horloge met alle liefde, hihi.


Sneak Peak – fotoalbum! Met vooral (TE) gekke foto’s!
Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 28 = 36

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.