Creatief,  Tuin &zo

Bankie in de tuin geverfd

Wij hadden van de buurvrouw een bankje gekregen, ze deed er niets meer mee. Wij hebben hem al enige tijd voor de deur staan, maar in de grijze kleur zoals we hem aangeleverd kregen. Ik heb hem inmiddels flink geschuurd en een likje verf gegeven. Nu is hij bijna af.
Ook deze keer zijn er voor en na foto’s gemaakt van mijn ‘Ik neem het bankje onder handen’ project. De Action verkoopt grondverf en dat kost echt geen drol. Dus ik ermee aan de slag. Schuren is echt een rotklus! Maar voor mijn doen is het aardig gelukt. Het verfen ging ook wel snel, het hielp nogal omdat de zon volop scheen. Maar nu, de foto’s:

Foto voor

Foto na

Het bankje is dus wit. SPIERWIT! Nu is hij wel heel erg fel wit en denk ik dat ik er binnenkort nog een laagje verf overheen zal doen. Maar, hoe, wat en wanneer… Geen idee nog! Maar hij is goed gelukt toch?

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

88 − = 86

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.