Persoonlijk

I’ve got a new JOB!!

Het is al bijna weer oud nieuws, maar ik heb sinds 1 april weer een baan in een kledingzaak. Nee, nee het was geen grapje! Maar mijn contract is inderdaad wel op 1 april, grapjesdag, ingegaan. Inmiddels werk ik er zo’n 6 weken en het bevalt me prima. Het winkelcentrum in Lewenborg heeft een flinke boost gekregen. Zo is er een Action, Wibra, Hema, Kruidvat, Shoeby en Takko Fashion bijgekomen.Ik werk bij de Takko Fashion in het vernieuwde en zeker verbeterde winkelcentrum Lewenborg! Dat houd in, mensen die weten waar ik woon, dat ik maar zo’n 5 minuten van mijn werk vandaan woon. IDEAAL!!

Hoe is het gegaan.Op een woensdag in maart zou de winkel opengaan. Ik had iets in de folder gezien wat ik graag wilde hebben. Ik kreeg te horen dat de winkel op de dinsdagmiddag er voor al open was gegaan en ben even gaan buurten. Ik raakte aan de praat meteen van de dames die er werkt en gevraagd of ze nog mensen zochten. Ik kreeg een sollicitatieformulier mee en heb deze thuis meteen ingevuld. De volgende ochtend ben ik meteen om 9 uur heen gegaan om de jas te kopen en het sollicitatieformulier weer in te leveren.

De dag erna, inmiddels donderdag, was ik net thuis van mijn kantoorwerk bij Peperzaken en werd gebeld of ik nog langs kon komen op gesprek bij de Takko. Zo gezegd, zo gedaan en ik ben meteen aangenomen. Inmiddels loop ik er alweer 6 weken rond en heb het erg naar mijn zijn. Het is even weer wennen in een winkel werken, maar ik kan het aardig volhouden. Ik werk ongeveer 24 uur per week en ook weer op de zaterdag, mits nodig.

Ook werk ik nog bij Peperzaken, alleen nog maar een ochtend in de week.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 8 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.