Games & Tech,  Persoonlijk,  Vakantie

Column: Pas op met je vakantie info @ Female-Gamers

Het was onlangs zelfs nog op het nieuws, iedereen meld het overal, MSN, Twitter, Hyves en allerlei andere bronnen op het internet waar je een profiel hebt. Informatie die als het in de verkeerde handen valt voor jou als een domper op je vakantie zullen zijn!

Het is natuurlijk hartstikke fijn, VAKANTIE!! Je wilt het van de daken schreeuwen, aan iedereen melden. Vertellen waar je heen gaat, met wie, hoelang en wanneer. Want na een hele periode hard werken of naar school gaan ben jij toe aan rust. Een ander oord dan thuis!

Doordat men op de bekende bronnen als Hyves, Twitter en MSN neerzet wanneer ze van huis zijn en hoelang, maakt dit het voor inbrekers wel aantrekkelijk en makkelijk om even langs te gaan. Aangezien Google je beste informatie vriend is, zijn je gegevens ongetwijfeld ook te vinden.

Dat is natuurlijk hartstikke vervelend, het is dan ook niet voor niets dat zelfs de landelijke media je waarschuwt om je informatie niet teveel te delen met anderen. Is je Hyvespagina voor iedereen zichtbaar? Heb je daar gemeld dat je je koffers aan het pakken bent voor je vakantie? Ook van welke tot welke periode je weggaat? Of misschien op je Twitter? Tot over 2 weken, ik ben met vakantie?

Het zijn een paar kleine voorbeelden. Het is natuurlijk hartstikke tof dat je weggaat, maar kijk dus uit met wie je de informatie deelt. Misschien maken we je ongerust? Wees gewoon iets zuiniger met je informatie, dat is alles wat we door middel van dit bericht aan je kwijt willen.

Wij (ik spreek namens de complete redactie!) wensen je in elk geval een hele fijne vakantie en willen alles van je horen en foto’s zien als je terug bent!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

71 + = 73

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.