Kijk & Luister

Legally Blonde de Musical

Afgelopen week kreeg ik het nieuwe boekje van de Martiniplaza in de brievenbus. De website is helaas niet meer bereikbaar, zal wel een tijdelijk probleem zijn, maar nu kon ik dan toch even kijken wat er allemaal hier in het noorden te doen zal zijn. Een aantal maanden geleden werd de musical Legally Blonde al aangekondigd en nu gaan we er heen!!

Vanaf het moment dat ik hoorde dat de film ook als musical uit zou komen wilde ik er heen. De film(s) vond ik erg tof en af en toe een musical meepikken is ook gaaf natuurlijk! Nu moet ik nog een hele tijd wachten, maar in december gaan we dan ein-de-lijk heen! Nou, tegen die tijd zie je vast wel weer een verslag van me verschijnen.

Jippie!!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 − 30 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.