Kijk & Luister

HNTM3 afl. 7: exit Lily

Vorige week de trip naar Brazilië, de bekende ‘Go See’s’ bij potentiële klanten. Ook nog een fotoshoot met een leuk accessoire, een helikopter en natuurlijk een eliminatie. Dit keer hebben we afscheid genomen van Lily. Alle geluiden die de meiden maken zijn haar teveel en ze wil rust en stilte. Nu ze uit het programma is, heeft ze eindelijk de rust die ze graag wil hebben. De fotshoot kun je hieronder bewonderen.
De meiden zijn aangekomen in Brazilië en hebben daar een ‘Go See’ gehad. Het ging de meiden redelijk goed af alleen Carmen brak in huilen uit toen ze iets te laat ergens aan kwam. Ze werd door de stadsmensen constant de verkeerde kant opgestuurd en kwam daarom te laat. De fotoshoot was erg spectaculair, ze gingen met een helikopter op de foto in badkleding. De eliminatie was alles behalve emotioneel. Lily werd eruit gestuurd en nam niet eens afscheid van de meiden. Die haar later in de gang op stonden te wachten om Lily nog gedag te wensen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 + = 83

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.