Dagje Uit!,  Kids,  Kijk & Luister

Bioscoop film: Buurman en Buurman hebben een nieuw huis

Jaja, nooit gedacht ooit iets over Buurman en Buurman op mijn website te plaatsen maar tja, kinderen hé! Onze kinderen vinden Buurman en Buurman leuk en als ouder zijnde kijk je wel eens mee, volg je series met ze en weet je precies waar ze over praten. Hier kijken we zo nu en dan naar Buurman en Buurman en in april zijn ze ook nog eens in de bioscoop te bewonderen in hun nieuwe film!

Zoals de titel al aangeeft hebben Buurman en Buurman een nieuw huis. Nu weten we dat ze gigantische klunzen zijn als het gaat om klussen maar ook al gaat iets faliekant mis, dan zoeken ze ook weer naar een oplossing!

In de film krijgen ze met een aantal nieuwe situaties te maken waarbij Buurman en Buurman hun handigheid weer op de proef word gesteld. Natuurlijk gaat er in deze film ook weer van alles mis tijdens het klussen.

Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

De Buurman en Buurman film is vanaf donderdag 26 april 2018 te zien in de bioscopen. Omdat het een kinderfilm betreft is de lengte van de film 57 minuten. Zouden ze net moeten redden toch? De stemmen zijn van Kees Prins en Siem van Leeuwe.

Wij gaan zeker kijken in de bioscoop!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 51 = 57

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.