Apeldoorn,  Dagje Uit!,  Foto's

Erop Uit: Loenense Waterval

We hebben een heuse waterval, praktisch om de hoek, in Gelderland. We waren al eens eerder in de buurt met de intentie om er te gaan kijken, alleen waren er nog heel veel andere mensen die dit plan ook hadden, dat we door zijn gereden. Iets met Corona en niet hutje mutje wandelen.

Dus zagen we onze kans op 13 maart om er heen te gaan. Toen het er nog niet druk bleek te zijn hebben we onze kans gepakt. Alleen was er dus juist op dat moment geen water in de waterval. Kleine domper!

Het werd dus alleen een wandeling, deze keer, in een mooie omgeving. Want er is verder niet zo heel veel te doen.. We houden de optie zeker nog om dit nog eens te herhalen als het warmer is en er ook daadwerkelijk water in de waterval naar beneden komt. Maar dan moet het ook niet te druk zijn, en/of de Corona voorbij zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

70 + = 72

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.