Apeldoorn,  Dagje Uit!

Wandeling in het bos *boem*

Zondag ochtend hebben we een poging gedaan tot uitslapen. Enige spierpijn kwam wel aanwaaien, maar dat was logisch van het langlaufen en de valpartij. Ook hadden we zaterdagavond nog het schaatsen gevolgd, de Olympische Spelen in Vancouver. Sven Kramer moest toen schaatsen en dat wilden we erg graag zien, hij won de gouden medaille wat natuurlijk erg tof was! Na het uitslapen zijn we naar het bos geweest.

We hadden eerst nog even Inge opgepikt, die zowat in het bos woont, om lekker te gaan lopen. Ik had natuurlijk de camera meegenomen en heb een paar leuke kiekjes gemaakt, al zeg ik het zelf! Oh en ook hier ben ik lekker hard gevallen. Ik stond zowat stil, gleed weg (onder de sneeuw lag een dikke laag ijs, en ineens was het *plof* all over again! Daar lag ik weer op mijn snoetje, Inge had de grootste lol en Bart kwam me snel weer opvegen.

Sneeuwengel van Inge

Iets verder gelopen, nu gigantisch voorzichtig met kleine stapjes, kwamen we mooie plaatsjes tegen. Schreeuwende kinderen die druk in de weer waren met hun slee, leuk hoor. Gauw de andere kant op gelopen, om in de rust verder te wandelen. Inge gaf aan dat ze wel eens een sneeuwengel wilde maken, Bart heeft dat ook al gedaan en ging haar wel even ene handje helpen. Hoppa, daar lag ze in de sneeuw te zwaaien. Jammer van de voetstappen, maar verder is hij leuk geworden!

Nog even bij de wilde zwijnen langs

Bart en Pepper weer lekker aan het rennen in het bos

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

98 − = 93

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.