Apeldoorn,  Foto's

Kroondomeinen: Emma’s Oord, herten, paraplu en sprengen

Het was tweede kerstdag 2021.. als je deze zin leest denk je toch ook meteen aan het liedje van Flappie? Nou, in dit geval was het ook tweede kerstdag en mijn familie was overgekomen en we besloten om te gaan wandelen. Dus met mijn broertje, schoonzus, manlief en de kinderen gingen we op pad.


We besloten op zoek te gaan naar ‘de paraplu’, hierdoor kwamen we langs Emma’s oord!Ik gok dat er kantoren zitten, of misschien wonen er wel mensen, of is het huis net in between huurders? Ik heb geen idee.Foto gemaakt door Joyce.


Op het plattegrond leek het niet zo heel ver wandelen om de paraplu te vinden. Maar de kaart is op schaal natuurlijk.. Dus liepen we, en liepen we en.. gaf ik eigenlijk de moed al een beetje op tot ik een dakje zag!


Bevroren sprengen.


Vanuit de paraplu gemaakt, netjes aangelegd hé?


Nou tadaaaa, de paraplu! Een hutje, zonder muren met een bankje om even te zitten, om te genieten van de geluiden (vrijwel niets) om je heen. De natuur op je in te laten werken en op deze dag ook de kou, dus liepen we al vrij snel weer verder.


Ook nog wat paddenstoelen gespot.De nodige smalle bruggetjes mochten niet ontbreken natuurlijk.Aan het einde van onze wandeling nog even bij de herten geweest. De boswachter kwam ook langs met voer voor de herten en mochten we ze brokjes geven.


Broertje en dochterlief <3

Foto’s zijn gemaakt op 26 december 2021

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

31 − = 21

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.