Apeldoorn,  Foto's

Kroondomeinen, weer naar ‘t Kleine Loo

De Kroondomeinen zijn één van mijn favoriete plekken om te wandelen. Deels omdat het er vrij rustig is, de natuur mooi, er echte herten zijn waar je langs kan lopen en er zoveel geschiedenis te vinden in. Omdat er diverse plekken zijn en ik een verzamelartikel maak over de highlights van de Kroondomeinen omdat ik alles gezien wil hebben, moest ik even in mijn foto-archief graven naar kiekjes van mijn bezoekjes.
De natuur was nog flink zijn best aan het doen om alle knoppen en bladeren te laten bloeien, wat jammer was omdat op dat moment nog niet alles in bloei stond tijdens ons bezoek aan deze plek, ‘t Kleine Loo dat alleen in april en mei toegankelijk is. Toch altijd bijzonder om even langs te gaan.


Zie je hem al? Door de bomen heen?


Deze struik, of boom stond wel in de bloei.


Over de brug die ‘t Kleine Loo met de beeldentuin verbind.


Beetje saaie en fletse omgeving zo, maar we zijn er wel weer even geweest.


De theekoepel natuurlijk niet vergeten.

Foto’s gemaakt op 26 april 2021

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.