Creatief,  Gezin & Familie,  Interieur &zo,  Lifestyle

Decoreren met Action, IKEA & Poster Art

Zoals je in ons overzicht van februari hebt kunnen lezen hebben we de kamers van de kinderen wat hebben aangepast. Ook hebben we ons toilet voorzien van een likje verf. Natuurlijk moet er dan ook wat nieuwe decoratie komen en hieronder zie je hoe ik dit heb gedaan met de Poster Art van de Action.

Dit rekje had ik bij de Action gekocht voor €2,49 en vind hem erg leuk! In eerste instantie vroeg ik me af wat ik er mee moest maar al gauw kreeg ik een heldere ingeving dat hij in het toilet moest gaan komen. Inmiddels wil ik er nog wel een stuk of vijf hebben om overal en nergens neer te hangen.. Maar ik heb ze (gelukkig?!) niet meer gespot bij de Action.

Al moest ik toegeven dat dit rekje ook erg leuk stond op de nieuwe tv kast, zou hij toch naar het toilet verhuizen. Op zich waren de postertjes die erop zaten ook wel leuk alleen jammer dat er overal een formaat op vermeld stond. Dus deze moesten gauw plaats maken voor andere posters.

Uit de ‘Poster Art’ pakketten heb ik deze vijf posters gepakt. Ik vind ze leuk bij elkaar staan en het zou zeker wat vrolijkheid en kleur aan het toilet gaan geven.


Ik had de posters erop gedaan en meteen vond ik het ook zo leuk in de kamer staan.. Maar ik had er al een andere bestemming voor, grr.. Maar het zou ook niet handig zijn om hem in de kamer te laten, iets met grijpgrage handen van kinderen!

Voor Lieke heb ik een paar lijstjes aangeschaft bij de IKEA. Het zijn de FISKO lijstjes, erg goedkoop en het glas is van plastic, dus het is niet heel erg als ze eens (per ongeluk) op de grond stuiteren! Tip: Wel even het plastic aan beide kanten van het raampje verwijderen.

Ik had drie lijsten gekocht, twee met het formaat 10×15 en een in het formaat 13×18. Uiteindelijk heb ik voor de bovenste posters gekozen omdat deze het beste zouden passen op de witte balk waar ze op komen te staan en bij de roze muur!


Eenmaal in de lijstjes ziet het er zo uit. Super makkelijk om zo de boel wat op te fleuren en te decoreren. Door de meerdere Poster Art sets die ik heb gekocht kunnen we binnenkort gewoon makkelijk wisselen.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − = 40

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.