Creatief,  DIY,  Foods

DIY Traktatie: Uiltjes met rozijnen

De dag voor Lieke haar verjaardag ging ze naar haar gastouder Astrid toe. Ik wilde op ‘iets’ trakteren, maar wist zo niet wat. De avond ervoor had ik nog wat op Pinterest rondgehangen en zat vol inspiratie en bedacht me dat ik rozijnendoosjes in iets wilde verwerken en zo waren deze traktatie uiltjes geboren.

Zoals de meeste DIY (Do It Yourself’s) die ik doe, is ook deze weer snel te maken. Wat heb je nodig?

  • WC rollen
  • gekleurd cadeaupapier
  • gekleurd papier (naar wens)
  • wit papier
  • zwarte stift
  • lijmr
  • plakband
  • doosjes rozijntjes

 

Wat heb ik gedaan? De WC rollen heb ik even licht dubbel gevouwen en de bovenkant dichtgevouwen om de oortjes te vormen. Daarna heb ik ze voorzien van een mooi stukje roze cadeaupapier, even met een plakbandje vastgeplakt. Daarna heb ik de roze buikjes geknipt en van wit papier de ogen gemaakt. Deze heb ik op de WC rolletjes geplakt. De oogjes heb ik afgemaakt met zwarte stift.

Ik heb het cadeaupapier aan de onderkant van mijn WC rol erin gepropt. Daarna heb ik de rozijnen doosjes erin gestopt. Ik vind ze erg leuk geworden en ze zijn dus snel en makkelijk te maken!

Deze uiltjes hierboven heb ik als inspiratie gebruikt. Ik heb ze via Pinterest gevonden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 9

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.