Creatief,  Interieur &zo

Krulhazelaar als decoratie tak

“Er groeit een tak uit de muur”, was de eerste reactie van Bart toen ik hem net had hangen, mijn ‘krulhazelaardecotak! Ik had het bij mijn schoonzusje Inge gezien en vond het wel erg leuk staan bij haar.

Ik was op zoek naar ‘iets’ ter decoratie en had het er met Inge over dat zij een krulhazelaar had hangen. Dus heb ik gevraagd aan mijn schoonmama of ik een tak van de krulhazelaar mocht hebben en tadaaaaa!! Zo ziet het er nu dus uit…

Inmiddels hangt er al wel wat in, maar dat is om het wat op te leuken en omdat het kerst is natuurlijk. Maar dat verdwijnt straks weer en in de loop der tijd komt er vanzelf meer vulling in te hangen.

Ik ben er erg blij mee!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 10 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.