Creatief

Crea: Krukje ‘opgeleukt’

Ik had eens een krukje gekocht, grijs/stalen poten en een zwart (nep)leren zitting. In de loop van de tijd is deze zitting gaan scheuren en was lelijk geworden. Maar dit krukje werd nog gebruikt, we gebruiken hem bij Lieke op d’r kamer en dus was het een dik lelijk ding eigenlijk. Maar wel handig. Dus toen ik op de KreaDoe was geweest had ik een stofje meegenomen die heel goed bij haar kamertje paste en het krukje opnieuw voorzien van een stofje.Ik kan zo snel geen foto vinden van het oude lelijke krukje, maar heb natuurlijk wel foto’s van hoe deze er nu uit ziet!

Om hem nog verder af te maken heb ik er nog een sierrandje opgedaan. Het staat nu veel leuker en ben ik er best trots op. Hij is niet perfect, maar ach, dat geeft niet! Het staat in elk geval een stuk beter en ziet er leuk uit.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.