Creatief,  Kids,  Swaps

De cadeautjes voor mijn swapmama #babyswapnl

Het is bijna zover, tijd om het pakket te verzenden voor de #babyswapnl. Uiterlijk 25 juli moet mijn pakket voor mijn swapmama op de post! Op 29 juli mogen we allemaal onze pakketten uitpakken, allemaal tegelijk, nou ja die dag in elk geval. Inmiddels ben ik klaar met spulletjes kopen en heb ik ook alles al ingepakt. Een kleine impressie van wat ik heb ingepakt kan je natuurlijk even op de foto bewonderen…

Ik kan er verder niet veel over kwijt behalve dat het voor een mama met een meisje is! Dat verklaard ook al dat roze papier natuurlijk. Het kaartje moet ik nog even schrijven en ik heb al een (te grote) doos waar het in kan. Ik denk dat ik nog moet gaan kijken voor ene iets kleinere. Maar bij deze in elk geval mijn pakjes!

img_babyswap_zomer2016_ingepakt

Op Instagram, als je zoekt op #babyswapnl kom je de meest mooie ingepakte pakketjes tegen. Ik heb mijn best gedaan om er ook iets van te maken. Ik heb mijn Pinterest aan geslingerd en kwam op de volgende twee ideetjes.

img_kado_cadeau_inpakken_slinger_washi

Als eerste heb ik een vlaggenlijn gemaakt van een stukje touw en washi tape! Zo simpel, zo leuk. Ik kan er wel een heel stappenplan van maken maar kijk goed naar hoe het eruit ziet, het spreekt voor zich.

img_kado_cadeau_inpakken_slinger_washi_pakketje
Zo ziet het er dus op een cadeautje uit. Nu kunnen meerdere slingers het nog feestelijker maken!

img_kado_cadeau_inpakken_bloem_decoratie

Op Pinterest kwam ik ook iemand tegen die een bloem op een papier had getekend en deze op het cadeautje had geplakt. Dat moest ik ook eens proberen en ik vind hem best aardig gelukt!

Nu moet ik wachten tot de mama het ontvangt en het uit mag pakken. Ik hoop dat ze het leuk zal vinden..

Meer informatie kan je vinden op Lauver.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.