Creatief,  Dagje Uit!

Naar de KreaDoe geweest

Vorig jaar was ik voor het eerst naar de KreaDoe geweest met mijn schoonzusjes Inge & Mariska. Ook dit jaar stond het weer op de planning, alleen kon Mariska niet mee, dus ben ik samen met Inge heen geweest. Op de KreaDoe krijg je zoveel inspiratie over je heen op het gebied van stoffen, breien, haken, taarten, mozaik en nog veel veel veel meer! Ook dit jaar had ik een budget voor mezelf, want anders blijf je maar kopen kopen kopen!

Van tevoren had ik op de website van KreaDoe gekeken en viel me op dat er zelf maak pakketten waren om zelf kleding te maken voor je Barbies. Daar wilde ik erg graag kijken. Het is misschien wat prijzig, maar het is zo simpel om zelf te maken. Dus voor de ontwerpers in de dop is Dress Your Doll een echte aanrader. Het zag er op de beurs ook zo leuk uit en hebben we drie setjes meegenomen voor S. haar verjaardag.

Andere leuke stands, waar ik de kaartjes van mee heb genomen zijn;

Deze sites zijn de moeite waard om even een kijkje op te nemen.

Ik heb wat stofjes gekocht en de ingrediënten voor een moodboard en veel inspiratie opgedaan. Van enkele items heb ik een foto gemaakt, maar er was nog zoveel meer leuke te zien. Wat me opviel is dat er dit jaar meer mogelijkheid was om workshops te volgen, wie weet iets wat we volgend jaar weer kunnen doen, als we gaan natuurlijk, hihi!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

49 − 42 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.