Foods,  Persoonlijk

Maak zelf: Malteser Cake

Een collega van mij had een Malteser Cake gemaakt en deze smaakte best goed. Toen ik van haar hoorde dat je hem zonder een oven kon bereiden, gewoon in de koelkast zetten, dacht ik, dat moet mij ook lukken. Dit is mijn resultaat..

Als eerste moest ik natuurlijk een recept hebben, mijn collega zei dat ik een van de eerste links kon gebruiken als ik via Google zou zoeken op Malteser Cake. Ik heb mijn recept via lekker en simpel, een website die ik vaker zal raadplegen.rnrnHandig zijn natuurlijk de ingredienten:

  • 100 gram maltesersrn
  • 100 gram melkchocolarn
  • 100 gram pure chocolarn
  • 100 gram boterrn
  • 3 eetlepels Maple Syrup of andere strooprn
  • 100-120 gram biscuitjes

Verder heb je ongeveer een kwartier nodig om alles klaar te maken en daarna een paar uur geduldig wachten tot je cake afgekoeld is in de koelkast.rnrnAllereerst wil ik even aanstippen dat het soort stroop dat je gebruikt erg veel invloed heeft op de smaak. Ik heb gewone stroop gebruikt die ik ook op mijn pannenkoeken doe. Ik vond deze smaak erg naar voren komen in mijn Malteser Cake, wat ik een beetje jammer vond.

Lees het hele recept op lekker en simpel. Laat je Cake ook goed afkoelen en uitharden in de koelkast en verder geniet van dit lekkere stukje cake!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.