Creatief,  Interieur &zo,  Lifestyle

Review: Decoratie Posters van de Action Geshopt

Zo nu en dan kom ik bij de Action. Al neem ik me vaak voor alleen de dingen mee te nemen die ik nodig heb kom je soms iets tegen dat gewoon te leuk is om te laten liggen. Zo kwam ik deze poster pakketten tegen die ik weer mooi kon combineren met het nieuwe rekje in ons toilet en op andere plaatsen waar ik binnenkort meer over vertel.

Wij hebben twee Actions in de buurt. Bij de ene had ik de posters gespot en twee setjes die er lagen gekocht. De volgende dag was ik bij het andere filiaal waar ik nog twee andere sets zag en had aangeschaft. De posters kosten €0,99 per set. Per set zitten er 17 posters in en deze zijn in drie verschillende formaten, namelijk; A4, 13×18 cm en 10×15 cm.

Er zijn naar mijn weten vier verschillende sets dus voor elk wat wils toch?  Hieronder neem ik de pakketten met je door.

Te herkennen aan het groene ‘Poster Art’ hoekje is dit pakket. Zoals ik al had aangegeven, 17 posters voor €0,99. Op de achterkant van de verpakking kun je zien welke posters erin zitten.

Eenmaal uitgestald is het een tropische collectie die in mijn geval voor het grote deel in ons nieuwe toilet hangt. Ik vind dit pakket echt leuk en zou de meeste wel op willen hangen, maar dan is er iets als ruimte tekort en dat het te druk zou gaan worden.

Dit pakket is te herkennen aan het roze ‘Poster Art’ hoekje bovenaan de verpakking. Ik vind dit thema wel zacht en pastel aandoen. Ik heb een aantal van deze posters bij Lieke op haar kamer geplaatst, waar je in een ander bericht meer over zult gaan lezen.

Op de verpakking kon je zien welke kaarten erin zitten en in welk formaat ze beschikbaar zijn. Hier zie je ze allemaal uitgestald, tenminste voor een deel.

Te herkennen aan het gele ‘Poster Art’ hoekje heb je een weldaad aan groen. Wederom 17 posters in verschillende formaten. Zoals je kunt zien zijn er diverse printjes en is er veel gebruik gemaakt van groen.

Ik vond dit pakket leuk matchen met de bovenste set. Ik vind vooral de dieren erg mooi! De teksten kunnen ook inspirerend zijn.

De laatste van de poster sets, te herkennen aan het zwart/grijze ‘Poster Art’ hoekje op de verpakking. Dit thema is zwart wit! Ook weer beschikbaar in verschillende formaten en leuk met elkaar te combineren.


Hier zijn ze allemaal uitgestald.

Zo kan iedereen voor een klein bedrag toch mooi Poster Art aanschaffen. In een lijstje doen, op een rekje hangen, met washi tape op een muur of deur plakken. Je kan er zoveel mee, geef het cadeau! Deze posters krijgen, niet allemaal hoor, een plekje in huis, en zo kan ik makkelijk wisselen tussen de posters die ik in lijstjes heb.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

75 + = 84

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.