Dagje Uit!,  Kijk & Luister

Theater: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus

Het is alweer een hele tijd geleden (februari) dat Bart en ik naar de voorstelling van de one man show van Huub Stapel zijn geweest. Titel van dit spektakel was Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus. En het was het eerste weekend dat Lieke een nachtje uit logeren ging.In deze show werden de mannen en vrouwen onder de loep genomen en hun (ongewone) praktijken uitgelegd om zo wederzijds begrip op te brengen. Het was op bepaalde punten zeker herkenbaar. We hebben gelachen deze avond en als de show nog in de theaters te zien zou zijn, zou ik zeggen, ga heen!!

Maar helaas is de show in mei gestopt.. Dus moet je het doen met de DVD, die je overigens hier kan kopen voor 17.00. Maar je kan ook op de website kijken van vrouwenkomenvanvenus.nl, daar hebben gasten van de show ook hun reacties achter gelaten.

Dit was sinds we papa en mama zijn geworden ook de eerste keer dat Lieke ging logeren. Ze ging een nachtje bij oma Mirjam slapen, waar wij de volgende dag ook naar toe gingen om weer met ons meisje te knuffelen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

33 + = 39

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.