Dagje Uit!,  Foto's,  Groningen

Rondje Noordijk met veel foto’s

Wij wonen in de buurt van de Noordijk in Groningen. Hier is een natuurgebied (Kardinge) waar je lekker kan wandelen. Zo waren Bart, Pepper, Lieke en ik eind april (de 28e) even een rondje aan het lopen. Ik als ware toerist uitgerust met mijn camera om wat mooie plaatjes te schieten. We zijn richting het kerkje gelopen, richting de molen en weer terug. Aan de Noordijk grenst ook een Canadees monument met betrekking tot de oorlog. Hier was ook een nieuw iets aan toegevoegd. Wandel je virtueel met ons mee en bekijk al de natuur en beestenbende die we onderweg tegenkwamen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 40 = 44

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.