Games & Tech,  Persoonlijk

Originele telefoon covers van XZPrints @ Female-Gamers

Wat ik altijd lastig vind is een cadeau bedenken voor een man! Nu komt Vaderdag er weer aan en is het altijd maar weer de vraag, wat ga je hem geven? Nu heb ik iets origineels voor je gevonden, een telefoon cover die je zelf kan voorzien van een print.nnnn
rn

rnHet is namelijk mogelijk om via XZPrints een telefoonhoesje voor bijvoorbeeld je iPhone of je Smartphone te laten bedrukken. Door het aanleveren van een afbeelding zal deze geprint gaan worden op een cover en kan je deze op je telefoon klikken. Naast een leuke en misschien originele print, is je telefoon ook extra beschermd. rnrnHeeft je vader een eigen bedrijf? Misschien is het dan wel leuk en origineel om het logo erop te drukken? Of een foto van jezelf of een tekening die jij of je kleine broertje of zusje heeft gemaakt.. Van alles is mogelijk.rnrn

rnIk heb zelf een ontwerp in mogen leveren en deze is voor mijn Samsung telefoon op een cover gezet. In dit geval het nieuwe Female-Gamers logo erop laten zetten. Het hoesje wordt netjes geleverd in plastic en ziet er mooi uit. Precies het logo dat ik per mail heb gestuurd.rnrnDe cover klik je als het ware zo op je smartphone (aan de achterkant) en vanaf dat moment heb je een leuke en wellicht originele telefooncover. Waar je wel rekening mee moet houden is dat in de loop van de tijd de cover langzaam zal slijten. Maar dat ligt er ook aan hoe intensief je deze gebruikt. rnrn

rnVoor 15,00 heb je een leuk en origineel Vaderdag cadeautje gescoord! Of misschien wel een leuk cadeautje voor jezelf. Ga dus naar de website van XZPrints om aan de slag te gaan met een eigen gepersonaliseerde telefoon cover.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 40 = 50

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.