Kids,  Persoonlijk

Gorredijk, supercute zomerjas Lieke gescoord!!

Wij waren onlangs op visite in Gorredijk. Mijn vader woont daar en zijn vriendin Yvonne had net een nieuw huisje gekregen waar we even wilden kijken. ‘De mannen’ moesten een paar kasten in elkaar zetten. Dit liep uitermate vlekkeloos er was een doos niet geleverd, goed gedaan Leen Bakker!! Wij dames zijn lekker gaan winkelen in het centrum. Natuurlijk eerst even het huis van Yvonne gecheckt om daarna de mannen niet in de weg te lopen! In het centrum lekker geshopt en een supergaaf zomerjasje voor Lieke gescoord!!

Je hebt allerlei leuke winkels bij elkaar zitten in het centrum van Gorredijk. Vlak voor we weer weg zouden gaan vroeg ik me nog af of de winkel waar we op af liepen, terStal ook leuk was. Ik kende deze namelijk niet. Dus nog even snel naar binnen. Bij de babykleding zag ik echt een supergave trenchcoat voor Lieke. Helaas niet meer in haar maat, maar hij was nog in een ander filiaal en kon dus naar Gorredijk toekomen. Helemaal super! Nou, dit is dus de zomerjas van Lieke…

Is die niet superschattig??

Van shoppen krijg je honger en gingen we nog even een lekker groentensoepje eten. We hadden geen stoel voor Lieke mee, dus Bart ging als eerste snel z’n soepje eten om daarna met Lieke te gaan hangen in de hang/schommel stoel. Echt een relaxt ding, ideaal om de kleine op te zetten.

Al met al een lekker dagje in Friesland geweest… Thanks voor alles weer Pap & Yvon!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

64 − = 56

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.