Apeldoorn,  Dagje Uit!,  Kids,  Opruimen &zo

2ndhand4kids-beurs 6 april op het Sprengeloo

Op 1 april, nationale grapjesdag, komt de kinderbijslag weer binnen! Voor vele ouders de gelegenheid om vast wat leuke kleding te shoppen voor de zomer voor hun kroost. Maar als je niet zoveel te besteden hebt of juist kleding een tweede kans wilt geven kan je los gaan op de 2ndhand4kids beurs op 6 april!

Zoals je al wel eens eerder hebt kunnen lezen ben ik bijna een vaste bezoeker van de 2ndhand4kids-beurs en heb ik er zelf ook al eens gestaan maar kom er ook regelmatig als bezoeker. Hoewel ik al wel aan het verzamelen was, en te kijken of ik naar de beurs zou gaan, was de keuze ook al snel voor mij gemaakt omdat de beurs binnen no-time was volgeboekt!

Maar na de actie voor Lieke haar school heb ik eigenlijk ook niets meer om te verkopen. Dus ga ik er gewoon even lekker neuzen, wie weet wat ik nog tegen kom, hoewel ook op deze dag de National Glamour Day is… Naast dat er meer dan 60 kramen zijn die spullen verkopen zijn er ook diverse activiteiten voor de kinderen, die kan je dus gerust meenemen.

* Hocus Pocus Faces komt schminken
* Magic Stefan komt zijn goochelkunsten vertonen
* Workshops huisvogel komt knutselen

Daarnaast is er ook een loterij en een springkussen. Zet het dus in je agenda, 6 april op het Sprengeloo de 2ndhand4kids-beurs.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 64 = 68

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.