Kids,  Kijk & Luister

Wie is de beste papa? Q-music’s Mattie & Wietze passen op

Afgelopen week stuitte ik op de Facebookpagina van Q-music en zag ik dat twee DJ’s, Mattie & Wietze, een weekje papa en papa zouden spelen. De heren hadden een oproep geplaatst en daar kwam het gezin uit de filmpjes uit. De ouders van twee jonge meiden gingen een week op vakantie en Mattie & Wietze zouden dus oppassen en voor de meiden zorgen. Uiteindelijk de vraag, wie is de beste papa, Mattie of Wietze?

De DJ’s van Q-music hebben vaker acties, zoals deze waarin de van leven ruilen, waar ze vol voor gaan en nu kwam al enige tijd de discussie in hun programma voorbij, wie zou dan de beste vader zijn van de twee? Tijd dus om daar achter te komen. Beide heren hebben (nog) geen kinderen dus een behoorlijke verantwoordelijkheid om op deze twee dames Chiara (9) en Aurora (3) te passen. Hieronder zie je de zeven filmpjes, die afgelopen week zijn opgenomen en de uiteindelijke uitslag wie van de twee de beste papa is geworden.

Oppassen! Dag 1: het avontuur begint!

Oppassen! Dag 2: Watergevecht en op naar school
Oppassen! Dag 3: Chaos tijdens spitsuur
Oppassen! Dag 4: juichen bij de hockey
Oppassen! Dag 5: Aapjes kijken
Oppassen! Dag 6: Op naar opa en oma
Oppassen! Dag 7: De laatste dag
Oppassen! Het afscheid (geen filmpje, wel twee lieve brieven van de papa’s)

Ik vond het zo leuk om te zien, het zou een leuk nieuw programma kunnen zijn, al moet je je afvragen of je jouw kinderen zo gemakkelijk uit handen geeft. Ligt ook aan je kinderen denk ik. Ook waren de heren bij RTL Late Night om hun verhaal te doen, ook leuk om nog even te bekijken. Hier was ook nog een psycholoog aanwezig, die had een andere vader gekozen maar vond het idee van het experiment wel leuk. Bekijk hier het deel van Mattie & Wietze terug bij RTL Late Night.

Mattie & Wietze zijn elke ochtend te horen op Q-music vanaf 6:00 in de ochtend.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 − 41 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.