Kids

Blauwe Maandag: Meisjes T-shirts

Het is weer maandag, dus tijd voor mijn blauwe maandag! Deze keer heb ik me ‘verdiept’ in de blauwe meisjes T-shirts. Het is best veel roze voor meisjes, maar ik heb toch een tiental blauwe T-shirts weten te vinden.

Ik neem voornamelijk mijn favoriete winkel(s) onder de loep, of degene waarvan ik denk, mwoah, dit is op zich ook wel leuk. Maar ik kom toch telkens bij de Zara uit, vooral omdat mijn dochter vrij tenger is, bevallen de maten me erg goed omdat het past! Daarnaast vind ik de H&M leuk en betaalbaar. Maar neem ik deze keer ook even een blik in de shop van de C&A en de V&D.

T-shirt met blauwe vlinder 4,95 (al in ons bezit) @ Zara
Set van 2 tops 7,95 @ H&M
T-shirt met print 9,95 @ V&D
T-shirt 8,90 @ C&A
I Love Cats T-Shirt 4,95 @ Zara
Gestreept Shirt met bloemen 4,95 @ Zara
Zebra T-shirt 8,99 @ V&D
T-shirt met witte vlinder 4,95 @ H&M
We Love You Shirt 6,96 @ Zara
T-shirt met blauwe stippen 8,95 @ Zara

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.