Gezin & Familie

Lieke en haar loopfiets

Bijna elke keer als we op het winkelcentrum zijn moet Lieke even naar de speelgoedwinkel. Ze gaat dan een rondje rijden door de winkel en zet hem dan (na aandringen van papa of mama) terug. Uiteindelijk hebben we maar besloten om er eentje voor haar mee te nemen en dan volgen nu wat actiefoto’s van Lieke en haar loopfietsje!We gingen naar mijn oma, opoe dus, toe om soep te halen. We gaan wel vaker lopend heen, alleen nu ging Lieke op haar loopfiets en duurde het allemaal ietsjes langer.

 

 

En waarom zou je gaan fietsen als je ook je fietsje kan tillen? <3

 

Bart en ik mochten niet aan d’r fiets komen, ze was bang dat we hem af gingen pakken, zo lief! Maar dat doen we natuurlijk niet. Dus ging ze op een gegeven moment haar fietsje maar achter zich aanslepen.

 

Maaaarrr, ze kan ook gewoon fietsen hoor. Wat een lieverd is ze ook he!! Mijn schatje, ons schatje!!!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 89 = 99

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.