Apeldoorn,  Dagje Uit!,  Gezin & Familie,  Kids

Dagje Julianatoren 2018 met de kids

Alsof het niet al heet genoeg was, trotseerden wij vrijdag 27 juli wederom de hitte om een dagje Julianatoren te doen. Samen met Bart, de kids, klasgenootje Y (van Lieke) en haar ouders waren we om 11 uur aanwezig en gingen we om even over 17 uur weer op weg naar huis. Wat een warme dag, met verkoelende elementen en veel plezier in de Julianatoren!!


Wederom een super hete dag!! Om even voor 17:00 uur gaf de toren van Jul en Julia zelfs 41 graden aan! Doordat het warm was en vakantie was het ook hier niet heel erg druk, denk ik. Zo konden wij overal lekker in, bijna geen wachttijden en soms konden we gewoon blijven zitten in de betreffende attractie om nog een rondje te gaan!


Naast diverse attracties zijn we ook nog naar de theatershow geweest van Jul en Julia en meneer Kaasgaaf! Leuke show om te zien, kindjes die mee dansten en helemaal opgingen in het verhaal. De kinderen hebben paardje gereden, zijn in het reuzenrad geweest, bootje gevaren, attracties die reden in gezeten, gevlogen in helikopters, in de achtbaan geweest enzovoorts enzovoorts!

Gelukkig was het niet heel erg druk! Zo hoefden de kinderen ook niet lang in de rij te wachten. Aaron was ook mee, dus was het sowieso even afwachten of hij zijn draai kon vinden, maar hij vond het machtig mooi!! Zolang dingen maar wielen en/of een stuurtje hebben is hij al snel blij. Ook is hij in de achtbaan geweest met Bart. Eerst wilde hij niet, toen weer wel, niet, wel.. En na een rondje wilde hij eerst niet nog een keer, maar besloot dat hij toch nog wel wilde. Dus ging Bart weer een rondje met hem.


Wat ik ook erg leuk vond om te zien is dat meneer Kaasgaaf ook met de kinderen in attracties ging. Zo zag ik hem in elk geval in de achtbaan, die normaal maar twee rondjes doet nu vier rondjes deed. Hoewel de Julianatoren voor mij niet heel groot oogt hebben kinderen er de tijd van hun leven. Al die leuke attracties waar je in kan het is net een grote kermis.Omdat het zo warm was die dag was verkoeling erg fijn. Zo was er een sproeier die waternevel sproeide en dat was geen straf om onder door te lopen of zelfs even te blijven staan. De brandweer attractie waarbij je moest blussen was ook niet heel vervelend. Op een gegeven moment zagen we kinderen met leuke flesjes lopen met een rietje eraan met het hoofd van Jul of Julia erop. Dit was een Slush Puppy en die hebben we dus ook voor de kinderen aangeschaft. Niet alleen koel blijven aan de buitenkant, ook aan de binnenkant. Deze kan je voor een klein bedrag ook opnieuw laten vullen, dus helemaal ideaal!


Aan het einde van de dag hadden we nog de uitzwaai show bekeken en werd het tijd om naar huis te gaan. De kinderen waren gesloopt, okay wij ook wel een beetje hoor!! Aaron lag al in de auto te slapen en zo heel erg ver rijden is het niet vanaf ons huis, hihi.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 8

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.