Kids,  Kijk & Luister

Brandweerman Sam – Klaar voor Actie, 27 september in de bioscoop

Hoewel zoonlief een heuse brandweerliefhebber is, is dochterlief er iets minder van gecharmeerd. Daarentegen vind ons neefje het ook helemaal fantastisch en kan complete scene’s naspelen! Vanaf 27 september zal er een nieuwe Brandweerman Sam film te zien zijn in de bioscoop en zoals de titel al aangeeft, Klaar voor Actie!!

Het is natuurlijk sowieso heel erg leuk om brandweertje te spelen, zeker in de zomer, met wat water.. Toen het nog lekker warm was! Het geeft een hoop mogelijkheden om de fantasie te prikkelen. Dat zal na het zien van de film ook vast en zeker gebeuren. Er staat een spannend avontuur te wachten!

Als een brandende oliewagen met volle snelheid richting Piekepolder rijdt, is Brandweerman Sam direct klaar voor een gedurfde reddingsactie. Mandy en Sarah filmen zijn redding en plaatsen het op hun nieuwe website Piekepolder Online. De video van Sams heldendaad gaat viraal en wordt ook opgemerkt door een beroemde Hollywood regisseur. Hij wil dat Sam de hoofdrol gaat spelen in zijn nieuwe film. Alleen wil de jaloerse tegenspeler van Sam deze rol ook en heeft er alles voor over om het van Sam af te pakken.

Tijdens het filmen gebeuren er plotseling allemaal ongelukjes waarbij Sam gewond had kunnen raken. Daarom treft hij een aantal voorzorgsmaatregelen. Maar wanneer Sams tegenspeler het veiligheidslint van een vluchtauto doorknipt, vindt er een heel gevaarlijk ongeluk plaats. Alsof het allemaal niet erg genoeg is, lijkt het ook alsof het de schuld van Sam is. Mag Brandweerman Sam de film nog afmaken en komen Sarah en Mandy erachter wiens schuld het echt is?


Verschillende bekende gezichten van de TV-serie kan je ook in de film verwachten. De film is vanaf 27 september in de bioscoop te vinden en zal zo’n 60 minuten duren. Dit is dan exclusief voorprogramma en pauze (volgens Vue)

Ga jij hem bekijken met jouw mini brandweerman of vrouw?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.