Gezin & Familie,  Kids

Gratis babypakketten: De Blije Doos, Ouders van Nu

Het is weer tijd voor een rondje gratis babypakketten! Over het algemeen zijn deze pakketten gevuld met reclame en tijdschriften maar er zitten ook proefverpakkingen en soms handige dingen in. Ik heb van de twee meest gevulde pakketten foto’s gemaakt met wat er in zit en natuurlijk een link waar je deze pakketten zelf aan kan vragen!!

deblijedoos1
Ik begin met de Blije Doos en dit zit er allemaal in! Luiers van Pampers, sokjes, een Bibi speen, Avent fles, tandenborstel, Vitamine D druppels en wat alcoholische drankjes zonder alcohol. Natuurlijk mag het nodige leesmateriaal en reclame niet ontbreken.

deblijedoos2
Ook ontvang je een jaar lang het WIJ Jonge Ouders magazine. Deze kan je sowieso los in de winkels kopen maar krijg je nu een jaar lang gratis.

deblijedoos3
De inhoud van het pakket kan iedere maand variƫren. Vraag hier de Blije Doos aan.

oudersvannu1
Dan heb je de Ouders van Nu – zwanger box! Ook in dit pakket kom je een aantal proefverpakkingen tegen waaronder een setje luiers en buikbalsem van de Etos. De Difrax speen, een potje met verdeelvlakjes voor voeding onderweg en wat alcoholische versnaperingen zonder alcohol.

oudersvannu2Ook in dit pakket zit het nodige aan tijdschriften en reclamemateriaal. In dit pakket zit onder andere het tijdschrift van Kek Mama. Van dit tijdschrift kan je hier een gratis exemplaar aanvragen. Niet te vergeten, vraag hier je gratis Ouders van Nu – zwanger box aan.

Er zijn meer pakketten! Ik heb er al eens eerder over geschreven toen ik in verwachting was van mijn dochter.

kruidvat_zwangerpakket
Zo heb je de Kruidvat Baby & Mama tas. Dit pakket bevat sowieso luiers van Kruidvat, een verzorgingsproduct en op dit moment een bijtspeeltje. Ik heb de tas van de vorige zwangerschap nog steeds in gebruik, voornamelijk als zwem tas, lekker ruim en stevig. Deze tas kan je hier aanvragen: Kruidvat Baby & Mama tas.

baby-dump-babystuf
Bij de baby-dump kan je ook nog steeds een leuk pakket ophalen met een bon. Alleen heb ik hem deze keer (nog) niet kunnen halen omdat er geen baby-dump in de buurt zit hier in Apeldoorn. Deze bon kan je hier vinden en uitprinten: baby-dump.

Vergeet niet je gratis exemplaar van kek mama aan te vragen. Van dit tijdschrift kan je hier een gratis exemplaar bestellen.

Ook kan je bij diverse supermarkten bij jou in de buurt polsen of daar gratis pakketten te krijgen zijn. In sommige gevallen moet je een geboortekaartje laten zien en krijg je ‘iets’ gratis. Maar dat is per supermarkt verschillend.

Ben ik nog iets vergeten aan de lijst met gratis babydozen toe te voegen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.