Foods,  Persoonlijk

Foods toetje: Mama’s aardbeien yoghurt

Mijn mama maakt regelmatig zelf aardbeien yoghurt en uiteindelijk neem je bepaalde recepten over. Voor zover ik heb opgelet natuurlijk, hihi. Maar dit is niet zo’n ingewikkeld recept en ik heb er ook nog een eigen draai aan gegeven voor meer vitamientjes. Alleen kan ik geen hoeveelheden delen, het gaat op smaak en gevoel! Leest u mee?

mamas_aardbeien_yoghurt1Benodigdheden:
– aardbeien
– frambozen
– yoghurt
– suiker

Het is vrij simpel hoor. Je doet de yoghurt in een bakje en je prakt de aardbeien en frambozen met een vork. Gooi dit bij de yoghurt en breng het op smaak met wat suiker. Je kan de suiker natuurlijk weglaten. Het mooie van yoghurt is dat je er van alles door kan doen natuurlijk.

mamas_aardbeien_yoghurt2mamas_aardbeien_yoghurt3In eerste instantie wilde dochterlief er niets van weten, iets met wat de boer niet kent eet hij niet, maar na de mededeling dat er suiker in zou zitten was ze ineens te porren en zat ze flink uit de bak te smikkelen en was het toch wel heel lekker.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 + = 20

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.