Foods,  Persoonlijk

Derde in de reeks, luxe weekendontbijt

Driemaal is scheepsrecht en het was eerst voor het laatst dat we aan de luxe ontbijtjes hebben gedaan.. Denk ik! Ik heb namelijk Bart verrast op zaterdag 25 april. Ik had hem al wel ingeseind dat hem iets te wachten stond, maar hij had geen idee wat. Hij begon al wel wat te raden en gokte het een half uur voor de aflevering goed, uhm, uhm, uhm, stress? Nee joh, gewoon wat verzinnen en het komt wel goed!Ik heb bij desayuno.nl/ een ontbijt besteld voor Bart. Deze word op een dag en tijd naar keus (wel in de ochtend) bezorgd. Hartstikke lollig natuurlijk. Er zaten verschillende broodjes en soorten beleg in, koffie (blegh!), thee en nog veel meer! Zelfs een eitje, we hebben het ontbijt samen opgegeten, was genoeg voor ons beide. Op de foto een kiekje van hoe het er uitzag. Er zat ook nog een kaartje en een roos bij, cute he!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 13 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.